Het FANTASTisch STERRENhuis

Na onze les over de gezondheidszorg overal ter wereld, vertelde W. ons in een kringgesprek dat hij een lange tijd in het ziekenhuis heeft doorgebracht. Hij had een hersentumor en moest vele behandelingen krijgen.

Wat hem vooral is bijgebleven van zijn tijd daar is dat het zo saai was… de kinderen hadden al gauw vele -fantasie- ideeën en zo kwam het idee: een FANTASTisch Sterrenhuis. Fantastisch omdat het geweldig is, omdat het utopisch is… een sterren-huis omdat zieke mensen eigenlijk de behandeling verdienen van gasten in een sterren-hotel/restaurant én omdat de Sterrenkids (leefgroep) het bedachten.

Vele uren werk, veel vraagstukken. Een grote zoektocht naar recyclagematerialen…

Ik ben van mening dat ze het schitterend gedaan hebben!

   

Tags: ,

Dit werd gepost op Vrijdag, Maart 31st, 2017 omstreeks 4:59 pm