armoede en ongelijkheid project

Beste sapere aude,

Wij hebben gekozen voor het onderwerp; school voor meisjes. Wij vonden dit het perfecte voorbeeld van ongelijkheid omdat meisjes vaak niet naar school mogen of kunnen gaan. Terwijl zij evenveel recht hebben op onderwijs dan jongens.

Als dit probleem opgelost wordt zullen andere problemen zich vanzelf oplossen, zoals de werkloosheid, …

De meisjes op dit bord stellen alle meisjes op de wereld voor. De veeg stelt alle meisjes voor die geen kansen hebben gekregen op school. Dat zijn er ongeveer 130 miljoen! Op school leren ze dan bijvoorbeeld over hoe ze hun eigen bedrijf kunnen opstellen of hoe ze zich moeten beschermen tegen soa’s en bevruchting , zo verminderen we ook de overbevolking.

Met vriendelijke groeten

Isaline De Witte, Luka Uytterhaegen, Yoni watté, Zita Beyst

2LA B

KAzottegem

 

 

Dit werd gepost op Vrijdag, Maart 30th, 2018 omstreeks 4:39 pm